Hunter99
Član
Onda bi morao uzgajati nesto kao u Jovanjici da se to isplati.Онда ти друже тражи комбајн који је могуће нивелисати уз помоћ хидраулике.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Onda bi morao uzgajati nesto kao u Jovanjici da se to isplati.Онда ти друже тражи комбајн који је могуће нивелисати уз помоћ хидраулике.
I to organska ne prskana, morala bi biti i skuplja.Па теби је бар лако ти си у брдима па имаш где да сакријеш једну плантажицу.![]()
E vidis moj je 88g 3.6 heder i dobio geringhoff adapter od 4 reda koji je ovde 3-4k eura za 15000e, i bila nam je ludost propustiti takvu ponudu.Bogami SDF ti imas ozbiljnu masinu. Sad gledam na pol. aut. DF 2680 iz 1981.g. 18700e, sa kukuruznim adapterom a heder za zito 4.2m. Klima, koza, lamperija. Ha-ha. Pa koliko zemlje vreses sa ovim.
Ima ovih DF solidnih npr M900 iz 1984.g. 7900e, 1002 7500e , 1080 iz 1982 8900e, ali jbg ako se lako prevrcu.
Nego gledam i ove Epple 840. 940, dobro izgedaju nisu skupi uopste, jedino za delove neznam. Niski izgledaju stabilni.
Pa dobar si, ti si ga izgleda vise kupio sto je dobra ponuda nego sto ti bas treba takav kombajn.E vidis moj je 88g 3.6 heder i dobio geringhoff adapter od 4 reda koji je ovde 3-4k eura za 15000e, i bila nam je ludost propustiti takvu ponudu.
Rekoh ti, ti radis vise od mene, ove godine jer je prpa suse i posto sam zaratio sa pojedinim radim mozda 7ha i jedno 30-40ha usluga.
Ako 1080 nema problem sa prevrtanjem imas preporuku od mene, par ljudi ih ovde ima i zadovoljno je. Iako su iz sedamdesetih opet imaju razne senzore, sjecku a poneki i kabinu.
Taj rasip mora biti jer je kombajn predvidjen da ide po ravnom, za takvo brdsko podrucije trebaju kombajni sa nivelacijom i 3d sitima. Ali tu treba i kesa..
Slazem se. To za lezanje sam i napisao u prethodnim postovima. Ajde nadji na oglasima neki manji 2.6-3m heder da je dobar i da moze u brdo a nisam ni rekao da mora biti 5-6k e i predlozi. Za mojih 10-ak h za sad.Ne znam Šta konkretno očekuješ od kombajna koji ima 50+ godina za 5-6k€.... Jbg možda je ipak bolje platiti u startu malo više, pa su miran, nego neku kršinu za 5-6 pa da stalno ležiš pod njim.... Kada kupiš kombajn možeš da radiš sebi KADA hoćeš i KAKO hoćeš... A to jako puno znači.
U ovom slucaju nek glava malo i zaboli. A mozda bi tek zabolela kad se ovo pokvari.
Falinka je u ceni u svakom slucaju...Мислим да је фалинка у цени и што каже Матић нема сечку, а за ове паре би је морала имати.