sasa74
Član
Rad sam ti pomoći ali nevredi, moja 76 ca ima hidro pogon a ti voliš kvačilo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne kazem ja da to nije dobro , daleko od toga. Samo sam hteo reci da moze biti i bez hidro pogona. A Mozes li mi reci malo druge stvari ovako o njemu? Na sta treba obratiti pažnju? Da li ima neke mane? Voleo bih cuti od coveka koji vec ima taj kombajn.Rad sam ti pomoći ali nevredi, moja 76 ca ima hidro pogon a ti voliš kvačilo.
Ulaz 120-130cm, 5 slamotresa, bunker oko 4000l, motor 121ks itd.Sa kojim zmajem biste uporedili df2680, po ucinku , zitni heder 3.6, kuk 4 reda sa seckom?
A sta mislis o dominatoru 78s? 1990godSluži odlično, sve je to staro ali šta da se radi.Dosta sam uložio u njega i trudim se da ga utegnem pred sezonu da nemam nekih većih kvarova i stajanja, jer sve većinom radim sam.
Kombajn je kod Žareta u Doljevcu, teško da će spustiti cenu.Nije farban, poliran je a ova kabina ti je samo plus.Ako je Mercedes motor nije loša kupovina mada za 5-6.000 više imaš 78 koji je modernizovaniji.