Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kakve su cene?https://www.preet.co/PREET-987-self-combine-harvester-ac-cabin-india.html#section-0 Kada li ce poceti da uvoze ovo kod nas? Kad vec mogu mahindru i tafe,solis, pasce i ovo na pamet nekome.
Prenesi mi te savete Drale. Mozda i meni pomognu.Има ли климу? Не изгледа лоше ја сам га исто меркао у огласима али ми је један члан одавде са форума дао неке савете па сам одустао.
Da, nije im ovakva fabricka kabina. Ovo je Cini mi se od 78.Sad sam se sjetio da dominatori sa šesticom na kraju uopste nemaju tu vrstu kabine fabricki, nego samo onu standardnu sa metalnim ivicama.
Meni jedino sto se ne svidja kod tih vecih dominatora je motor iza kabine, volim kad ima mjesta da se fino ispiri i nesto popravi.
Sto se tice tog hidro pogona, da se ogranicim, ne omalovazavam , ali kazem za sebe, ja sam vozio 142 do proslog leta, pre toga 135. Ti zmajevi su bili na varijatoru. Ok, lepše je raditi sa hidro pogonom, ali i ovako nista ne faliZa klimu se slažem da treba da ima jer je mnogo prijatnije raditi, ali ipak prednost dajem hidro pogonu.