galicije83
Član
Ma to on posluso savet da zameni kombajne...uzo najboljiji na svitu![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/7.0/png/unicode/64/1f602.png)
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/7.0/png/unicode/64/1f602.png)
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Za bilo koga sto radi sa 142 nije preglomazan. Trag guma je isti ili 10cm razlike, okrene se na isto mesta, kosa je 60cm veca… ali zato mnogo laksi za voznju, tisi u kabini, veci bunker i istovar pravi za sve moguce opcije kipovanja… Nije neki problem ti z delove ako imas bilo koga ovde naruci, dodjes uzmes od njega i eto… ja dosta stvari uzmem u HR jeftinije duplo nego kod nas.. imam rodbinu tamo blize tebi kod Zupanje.. oni plate ja dodjem platim njima i sve super…Ti imas adu i mol ali ja imam mudo labudovo.. Nek mi rikne neki specifican dio ne gine mi odlazak u srbiju tokom zetve..
Nisam poredio sa 171 zato sto nisam imao priliku vidjeti taj kombajn, jer je preglomazan. Ko ce kupiti kombajn sa sestorednim adapterom za kukuruz a nije sklopiv? Mozda vama to ne predstavlja problem ali ljudima u mom kraju da.
Da je zapadnim kombajnima samo hidromat bolja stvar ne bi bilo ovoliko zapadnjaka.
Mislim da ne vrijedi dalje raspravljati o ovome, dzabe punimo temu nasim prepirkama. Svako zna sta je njemu najbolje i rijetko ko ga moze ubijediti da je nesto drugo bolje..
Rukom ide lagano kada se okrece...Skinite sestougli kais i rukom probajte okretat, negde vam zapinje…
Jedino da ih zavarimSačuvaj stare osovine ako nisu bačene.Te nove nisu ni za kriv q.
Ako me oni ne spasu nece niko!!To je samo do lošeg kvaliteta i svaka nova puca između trećeg i četvrtog slamotresa.
P.S. Angažuj Olija i Krleta da ti to srede i zavare.![]()
Nadji negde burgiju 34mm razbusi te drvene lezajeve izbaci one podloske i gas.Sta moze biti uzrok da se na zmaju 142 greje zadnja osovina slamotresa,stavljena je nova i novi drveni lezajevi lezajevi nisu pretegnuti ali tokom rada greje se bas dosta...
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока