Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne pregonim ja sa ničim, ja sam samo iznio činjenice.Ranko ovoje forum i treba svako da ima svoje mišljenje, ali opet netreba preterivati sa istim.
Koliko si platio stajera, rece da je 8070?Ne pregonim ja sa ničim, ja sam samo iznio činjenice.
I iskreno malo me i nervira što svi samo Claas pa Claas.
Da ne bude zabune pod ovim što govorim mislim na modele sa motorem iza kabine. Za nove modele mislim da su među najboljima na tržištu i kada bih kupovao neki tako novi kombajn vjerovatno bi bio Claas, pogotovo sada ova zadnja serija je vrh.
Ono što se ja apsolutno slažem je i to da donekle sama lokacija blizine prodavca dijelova igra ulogu, ali meni lično nije presudna ako ta mašina nije to to što meni treba.
Recimo kod nas je Zetor veoma izvikan, postoji prodavac dijelova kod nas koji ima sve dijelive dostupne odmah.
Ali kod nas u selu imaju samo dva Zetora, i jedan od ta dva se prodaje, a jedan i ne radi ništa, jednostavno nije to to, stric isto gledao, odustao, kupio Steyra
Tucano 320?Jel ima neko na forumu iz Barande ili okolina raspitujem se za jedan kombajn.
Upravo zato se naprimer u nekim dijelovima hrvatske moze vidjeti samo dajc, ili johan..Moguće je da Claas ne valja ali mu je dobra strana što šta god da se pokvari za pola sata si našao deo!Ko još sem Zmaja može time da se pohvali?
Kupio sam posle 7-8 dana u NS-u ali sam već bio naručio pa mi bilo zanimljivo da vidim koliko će to trajati. Najgore od svega što se radnik žalio kako mora svako rasklapanje adaptera da silazi i ručno namešta uklopnu šapu i ja pametan zavrnem sve sa običnim šrafom sa OK glavom, sve se zalomilo pa sam tek na proleće uspeo da razbušim rupu i izvadim slomljeni šraf.Zar nije bilo ovako negde da se uzme, ili si namerno trazio taj sraf?
Послато са M2006C3LG помоћу Тапатока
Servisere nisam ni spominjao a kamoli Peđu. Kad su mi sredili ovo što je Matić rekao sam ih spomenuo iz zahvalnosti u klipu i doveo ih u problem jer su skidali delove sa novog adaptera. Prosto sve te firme su ljubazne i poslovne dok ti ne prodaju nešto, posle te gledaju kao ovcu za šišanje...Kad se samo setim prijema u Almexu, prevrne mi se utroba...Nisu krivi ti ljudi što tamo rade, to je politika firme takva.. Serviseri pokušavaju da izadju maksimalno u susret ljudima.. pa eto i da skinu deo da drugog adaptera... Pozdrav za Pedju i ekipu...![]()
@Shale Nemoj se smejati nego kaži kako su nas dočekali?Servisere nisam ni spominjao a kamoli Peđu. Kad su mi sredili ovo što je Matić rekao sam ih spomenuo iz zahvalnosti u klipu i doveo ih u problem jer su skidali delove sa novog adaptera. Prosto sve te firme su ljubazne i poslovne dok ti ne prodaju nešto, posle te gledaju kao ovcu za šišanje...Kad se samo setim prijema u Almexu, prevrne mi se utroba...