Slobodna diskusija o žitnim kombajnima

Drale imaš jednog džonija 1177sII u polovnim automobilima iz Bačkog gradišta sa žitnom i kukuruznom varijantom danas oglašen, pristojno izgleda a i cena mu nije velika (bar ja mislim).
Продан комбај синоћ га гледао и јутрос погледам реко ајде назваћу касније човека сад отворим оглас да узмем број кад нема огласа😭

A nemas broj nisi sacuvao da ga zoves ?.Skinut oglas ne znaci i prodan,koliko sam masina tako gledao po oglasima,skinu oglas ,ili istekne otkud znam,ne bude ga par nedelja,dana ,nebitno,i posle ponovo eto istog oglasa....

Не кад сам коњ нисам уписао још послао супруги слику на вибер и сад када отворим пише да та страница више не постоји.

Mi da smo 2009 menjali zmaj170 za zmaj171.
Kad pogledaš ispravna kupovina, ali da smo tada bili malo hrabriji i uzeli claas... garantujem da bi danas bio ozbiljan gazda samo zbog toga
To je sve upitno.
Cale je u toku rata iz zadruge spasao rakovicu 60, zmajevku i zmaj 133 vrecar. Te masine su bile stare samo koju godinu. Da on nije doletio vjerovatno ne bi nista ostalo od njih. I direktor je okupio sve radnike i htio je da proda caletu te masine za neku mizernu cijenu jer ih je spasio, medjutim pola kolega su hrvati koji nisu pristali na to. A tada ko je imao samo traktor je sada gazda ipo, a kamoli kombajn. Jer su hrvati dobro placali uslugu kada su se vracali.
Ali sta znas, mozda je i ovako bolje. Uvijek moze gore.

Продан комбај синоћ га гледао и јутрос погледам реко ајде назваћу касније човека сад отворим оглас да узмем број кад нема огласа😭
Za 22500 evra taj kombaj vredi uzeti pa makar bilo i remonta a plus što ima i kukuruznu varijantu, lep na slikama i verujem da je ostao u Gradištu ali no.

Тако је видело се по комбајну да га је власник пазио, а и цена за житну и кукурузну варијанту је сасвим била ОК. Такав комбајн тог капацитета био је повољан кад гледам огласе.

Не кад сам коњ нисам уписао још послао супруги слику на вибер и сад када отворим пише да та страница више не постоји.
Где жени шаљеш слике гвожђа на вибер ,избаксузиро си га скроз 😂

Да, да нисам знао😂
Нема она ми је највећи ослонац и подршка у куповини комбајна!

Ако је тако онда је то за сваку похвалу.Обично су жене оперисане од тих ствари које гомилу неких новаца коштају 😂

Матићу ти си добср код мене има лик жена му тера трактор у транспорту рус 82.1 са две змајевке одврнут на пумпи кад те обиђе мислиш да је авион ниско пролетео. Кад дође на истовар мало има способних као она.

E ja kao FEMINISTA bi vas tukao
Dje je kombajn za ženu,
Žena treba da ima neki lak posao da bude doterana!! A ne da bude ŠTROKAVI KOMBAJNER!!

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Nazad
Vrh