Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Još se vozi klas evropa a dominatore mnogi tek priželjkuju.Neznam ko ce kupiti kombajn kasnije kojem se blizi 40 godina…
Продан комбај синоћ га гледао и јутрос погледам реко ајде назваћу касније човека сад отворим оглас да узмем број кад нема огласаDrale imaš jednog džonija 1177sII u polovnim automobilima iz Bačkog gradišta sa žitnom i kukuruznom varijantom danas oglašen, pristojno izgleda a i cena mu nije velika (bar ja mislim).
To je sve upitno.Mi da smo 2009 menjali zmaj170 za zmaj171.
Kad pogledaš ispravna kupovina, ali da smo tada bili malo hrabriji i uzeli claas... garantujem da bi danas bio ozbiljan gazda samo zbog toga
Za 22500 evra taj kombaj vredi uzeti pa makar bilo i remonta a plus što ima i kukuruznu varijantu, lep na slikama i verujem da je ostao u Gradištu ali no.Продан комбај синоћ га гледао и јутрос погледам реко ајде назваћу касније човека сад отворим оглас да узмем број кад нема огласа![]()
Где жени шаљеш слике гвожђа на вибер ,избаксузиро си га скрозНе кад сам коњ нисам уписао још послао супруги слику на вибер и сад када отворим пише да та страница више не постоји.