Za te pare Claas Dominator 86-96 da bude kao lutka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kaže jedna priča ovako: Mošorin, osnovna škola. Bio jedan u razredu koji nije baš bio u vinklu ali je imao kefalo. I učiteljica da ih malo zaokupi pita koliko je trebalo prikolica da se naspe titelski breg? Svi ćute i sležu ramenima, jedino ovaj što nije ceo digao ruku. Zbunjena, učiteljica ga prozove baš da čuje šta će da lupi. Kad ovaj kaže: Pa, učiteljice, zavisi kolike su te prikolice bile. Ako je prikolica velika kao titelski breg onda je trebalo samo jedna...Matiću, koliko je to u prevodu dubravinih špeditera?
Ako je dom.88 u takvom stanju a kosta 21000 to je prilicno jeftino i ne bi trebalo da se propusti, takodje 88 sa standardnom lulom ne moze da puni svaku kadu, samo one nize. Ja sam punio kamione stim sto smo birali one gde lula moze da prebaci.Па и мени нешто тако се чини али су сви ту до 88год. Има сад један треба да стигне 88с 88 год али прелеп је види се да је био гаражиран биће око 21000е. Има га на половним аутомобилима, а мени не треба неки велик комбај чак би ми и 78с одрађивао посао. Битно ми је само да може у редовну каду да купује то 143 не може па поред цене и то ме одбија.
Kupiti 143 zbog godista i dva dodatna adaptera bi bila cista ludost!!!!!Шта мислите колико су реалне цене од 18000-20000 евра за Змај 143 са сва три адаптера МБ мотором сечком и климом? Вреди ли то толико пара или је скупа инвестиција?
Trebalo bi da moze, jos ako vozac hoce da spusti kamion na jastucima. Moje misljenje bolje kombajn iz uvoza Austrija, Svajcarska.... nego onaj koji je radio kod nas pogotovu vas teren gore.Па оне од 3,2м би требало да може? Фирма са којом радим има таквих пар када.