Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima kod nas u opstini 3 komada… ne kazem da ne rade, ali su na prodaju, ne kazem sad da ne valjaju nista samo kazem po meni je van svake pameti dati tolike novce za takav kombajn… bolje za iste uzeti neku profi polovnu masinu i brze zavrsavati posao… na jednom je riknuo motor u drugoj godini, a u trecoj sto puta neki zastoji.Pojasni?
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Ko je stariji seća se na forumu kad sam kacio slike i pričao o Agrotronu 175 sa 7000rč kupljenom u Poljskoj za 14000e. Ima to već 5 6 godina, možda i više. Eno i dalje radi ( a što i ne bi radio), bez nekih većih problema, vodena pumpa je ovih dana menjana, ali takav noviji traktor košta mnogo više.Malo skocile cene poljo proizvoda i vecina samo razmislja o novom, polovno bljak.
Bili neki kod mene gledali traktor pa pitaju ima li neko da proda kombajn. Reko ima jedan u selu Lexion, prijstelj prodaje.
Pita taj lik koliko je star. Kad sam rekao da je 2000. malo je falilo da se ispovraca. Kao to je fuj, staro, izradjeno, krs, 20 godina itd itd.
Nisam hteo da se raspravljan, al mislim se u sebi sto pitas za polovan. Najbolje kupis nov za 200+k evra i miran.
Ja sam ga vozio 10 godina. Za tih deset godina sam se tri puta sa njive vratio kući. Prvi put je bio ležaj na pogonu ladje, drugi put ležaj na osovini slamotresa, i treći put ispala spojnica na lanci u grlu. Svake godine je radio od 500 do 700 jutara. Pred svaku sezonu se isprekontroliše i zameni šta treba. Ništa veliko na njemu nije radjeno za tih 10 godina, par ležajeva i koji kajiš. Devete godine sam menjao krajeve spirala u bunkeru i luli i to je to.Ima kod nas u opstini 3 komada… ne kazem da ne rade, ali su na prodaju, ne kazem sad da ne valjaju nista samo kazem po meni je van svake pameti dati tolike novce za takav kombajn… bolje za iste uzeti neku profi polovnu masinu i brze zavrsavati posao… na jednom je riknuo motor u drugoj godini, a u trecoj sto puta neki zastoji.
Takvih je malo. To jest, ko kupi kombajn da uradi samo njegovo pa onda sa većim kombajnom će i pre uraditi. Ali praksa je pokazala da sa većim kombajnom dolazi i više posla tako da opet ćeš sedeti isto sati u kombajnu ali ćeš više uraditi. E sad, treba znati svoje mogućnosti i potrebe za poslom pa spram toga uzeti i kombajn. Ja sam uvek za varijantu novog ako postoji mogućnost. Sa novim si miran 5 godina, sipaj i teraj. Posle 5 godina kreću polako ozbiljniji remonti...Ja sam samo rekao svoje misljenje… ko voli da sedi 400 sati umesto 200 za iste novce samo neka ga.