goran89
Član
Jel ima neko kolica za zitni heder od 3.6m na prodaju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Za john deere 1055. Ali moze bilo koja kolica samo da je neka realna cena.Za koji kombajn ti treba?
Najeftinija su ti od Zmaja. Od 300-400e se kreću.Za john deere 1055. Ali moze bilo koja kolica samo da je neka realna cena.
Na tako nesto sam i mislio. Samo ih retko ima po oglasima.Najeftinija su ti od Zmaja. Od 300-400e se kreću.
Znam ja koliko mi je limit(namerno nisam napisao cenu),mada ako nesto stvarno bude vredelo mogu malo i prebaciti. Znam za Claas da su skuplji od ostalih,pa zato nisam ni naveo koju marku trazim, sve marke su u opticaju. Cisto sam napisao poruku da trazim kombaj,pa cisto ako neko prodaje ili zna nekog ko prodaje (dosta puta se desi da neka masina i ne bude u oglasima a proda se takoreci od uva do uva). Kako bi se reklo, otvaram tender.Moraš prvo znati do koliko para hoćeš kombajn. Primera radi Dobar Claas Dominator 88/98 (160-170ks) do 90-tog godišta košta 30k u žitnoj varijanti. Za Claas-a ćeš relano najlakše naći delove. Ali zato cene delova u nebesima. New Holland i Deutz Fahr su cenovno povoljniji. A za delove stvarno ne znam.
Kod mene ima New Holland TX34 sa oba adaptera, žitni Geringhoff 480 sklopivi i kukuruzni Capello 946 6 redni sklopivi sa sječkom. Baš dobra mašina, 92g. hidro pogon, klima, sječka za slamuDrustvo i ja resio da se kombajnisem,listam oglase, pa da priupitam da li ima neko od forumasa ili neki vas komsija,tu u mojoj okolini(+-80-100km) da ponudi nesto. Ne bi hteo nesto veliko tu negde oko +-150 ks da bude, marka nije tako bitna (bez zmaja),jos ako bi bilo sa kuk.hederom i adaptacijom za suncokret bilo bi super.Godiste nije tako bitno(87-8 do 94-5,za novije verovatno neda komsija),bitno je da stanje bude korektno. Javite na pp.