paorpaor
Član
Kako sta kaznjavaju, pa gabarite, max dozvoljenu sirinu koja nesme da predje 3m+1%.
Kaznjavali su zmajeve sa adapterima, a ne vece kombajne.
Kaznjavali su zmajeve sa adapterima, a ne vece kombajne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sa 3m hederom mozeš da se vozaš a sa većim to postaje nemoguća misija.Ja sam pre 10 dana prospartao jedno 5 puta pored saobracajaca sa kombajnom, naravno sve po ps sa moje strane popaljeno bilo...nisu me zaustavili, ali su zato zaustavljali traktore sa prikolicama....
Iako sam bio van gabarita zbog adaptera...
Jos cemo morati svi kupovati sklopive adaptere da bude sve u gabaritu, a zitne cemo vuci kolicima i onda ih kaciti na njivi i tako se zajebavati non stop...jer boze moj jedared ili dvared u toku zetve ides po gkavnom putu, sve ostalo po nekakvim seoskim sokacima...
Nek ovi sa kolima malo uspore i obrate paznju sta im dolazi u susret, pa nece biti nikakvih problema sto je vozilo van gabarita..
Znam bracala, sve bolidi dobili dozvole i bahato se ponasanu za volanom i potencijalne su ubice na pitevima...Baća znaš i sam da današnji vozači traktore i kombajne na putu smatraju za bicikle.Sve pajser do pajsera za volanom.
Šta narodna milicija ima da zaustavlja nas sa Fergusonom i Dubravom i piše kazne.
Neka zaustavljaju ove sa CLAAS, JD,NH, CASE.... Njih treba da hapse, nas sa malim gabaritom neka ostave na miru.
Traktor nije registrobvan (nema atestiran ram) ali kočnice i svetla ima. Špediteri i Dubrave su ovde u Mačvi retko registrovani, kao i stare zmajevke i sa malo kočnica i svetlosne signalizacije. Sreća te retko izlazim u saobraćaj, na obe njive idem iz moje ulice, a robu predajem na silos u mojoj blizini i mogu atarskim putem doći do njih.Jesu li Vam ferguson i prikolica uredno registrovani i osvetljeni?
Siguran sam. Nepitaj kako znamDa li si siguran da je 3m+1%?
Spoljna mera od tocka do tocka je oko 3.3m,onda ispada da ni kombajn bez hedera ne sme na put.