Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Teško i kod nas, nema još Toplinera po otpadima i za dijelove, a kolega je na jednom imao puknutu, cijena paprena poprilično, zato je ljudi uvijek i ostave tako ako ne iscuri...Bio sam na par otpada, nisam uspeo da nadjem, serviser iz agrostadt mi rece mozda ima u hrvatskoj.
Nije iz kisača
Nova originalna je sigurno skupa, skupaGde naci šoferku za deutz topliner?
Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока
Raso,lexion 405 ima 175ks i sa 6-rednim ide u kukuruzu koliko adapter moze da primi,ali sto ti Matic kaze uzmes 5-redni i radis posao. Sa 5000L i 6 redi tesko ces praviti krig u rodnoj godiniKombajn sa motorom od 170ks, treci klip na grlu i bunker 5000L, jel mislite da bi mogao da ide u 6r adapter? Ne trazim 10kmh da ide.
Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
Ne kazem to… ali ako je 142 mogao sa 105 ks godinama da radi sa 4 reda i pri tom tarupa. Zasto 170ks nema snage za 6 redi.Ovde po nekima bi kombajni od 350 konja trebalo da nose najmanje 12 redova.
Sta god ko da kaze, ali ova moja kombinacija sa bunkerom deklarisanim na 8100 l i 250-275 ks motorom i sestorednim sklopivim je po mom misljenju optimum za sve uslove rada, i kad rodi i kad ne rodi.