Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da su šrafovi.Nesto puklo,ili srafovi ne stegnuti ?.
A svi su pljuvali IMT i Belarus za nezategnute šrafove.Mislim da su šrafovi.
Zato sto manje prodavnice delova vecinom imaju delove za zmaj, deutz fahr, claas i john deere.Kako nema delova? Mi do sad bilo šta da smo tražili sve je bilo.
Ležajeva i remena kupujemo ili u Vesna lager i Set trade a ostale delove u Agroglob. Jedino ako treba nešto namenski baš za ovaj model i nemaju ovi u Novi Sad onda u Mađarskoj ima sva delova do poslednjeg šrafa a povoljnije nego kod nas.Gde? Kod nas ima jedan 66, pola kombajna su prepravili.
Nije moj kombajn, znam samo da se pate.Ležajeva i remena kupujemo ili u Vesna lager i Set trade a ostale delove u Agroglob. Jedino ako treba nešto namenski baš za ovaj model i nemaju ovi u Novi Sad onda u Mađarskoj ima sva delova do poslednjeg šrafa a povoljnije nego kod nas.
Šta ih muči možda možemo pomoćiNije moj kombajn, znam samo da se pate.
Ima nekoliko zasto.Vidim na netu puno Nju holanda tx 66,i 65, dosta mladi kombajni 2004,5 a cena 30.000 e. Zasto tako mala cena za tako mlad kombajn.? Meni tu nesto ne stima
Da nije mozda kombajn iz kisača?Gde naci šoferku za deutz topliner?
Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока
Bio sam na par otpada, nisam uspeo da nadjem, serviser iz agrostadt mi rece mozda ima u hrvatskoj.Je si obisao ove sto drze rashodovane kombajne? Mislim da nova soferka nije ni malo jeftina.