Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na ulazu u NS iz pravca Zr stoji vec duze vreme jedan lexion 405. Jel se taj mozda prodaje?
Jel na njemu ihc motor il perkinsJel znate nekog bošistu kvalitetnog,imam bos pumpu sa IHC 431 da radim
Ja sam ga malo zagledao.
42000e Fix
5,5m heder sa kolicima
Stavljen nov motor 2015-te godine..
Ihc motorJel na njemu ihc motor il perkins
Ne gasi se,ali kad ga ugasim ne pali se dok se ne ohladi,jednom sam.imao zaledjenu flasu pa sam ga vrlo brzo upalio,boshova pumpa je u pitanju,posalji mi slobodno broiNema tu leba od remonta samo druga pumpa da se ubaci tu je levi rotor meni zeravica trazio 1200 evra da sredi pumpu, otiso ti rotor 100 posto. Rotor kad se zagreje gasi se kombajn, resenje da nosis zaledjenu vodu i da ga hladis jel da?
Doneo mi jedan bosista ovde u komsiluku pumpu sa nekog kamiona sa elektronskom diznom spakovao i ide vec 5-6 godina bez problema, mogu da ti posaljem njegov broj u pp ako hoces
A gdje si popravio el magnetPopravio sam stari za 2 crvene![]()
Gde je stojala?Vraćam se danas iz Novog Sada, stoji Laverda pored puta, nova, otpao joj zadnji levi točak. Dobro je da nije neko naleteo na njega.