nebojsa100
Član
Jel varijanta novog ne postoji ili je cena jeziva?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima komplet brava u Agroglobu, nisam ni pitao cenu, mislio sam da može samo cilindar da se zameni.Jel varijanta novog ne postoji ili je cena jeziva?
Po meni bi ti jednostavnije bilo da ugradis centralnu ta bar sad nije skupoIma komplet brava u Agroglobu, nisam ni pitao cenu, mislio sam da može samo cilindar da se zameni.
A pre nego sto ti kazu cenu za komplet bravu verovatno ti daju secer i vodu prvo.Ima komplet brava u Agroglobu, nisam ni pitao cenu, mislio sam da može samo cilindar da se zameni.
Centralnu bravu u vrata od kombajna?Po meni bi ti jednostavnije bilo da ugradis centralnu ta bar sad nije skupo
Mora biti 15-20000 din sigurno. Kako se zove majstor koji to popravlja, menja...Koje je to zanimanje?A pre nego sto ti kazu cenu za komplet bravu verovatno ti daju secer i vodu prvo.
Znaci obavezno secer i vodaMora biti 15-20000 din sigurno. Kako se zove majstor koji to popravlja, menja...Koje je to zanimanje?
Zvao sam ga, on mi je i rekao za novu bravu...Nazovi Pedju (agroglobe), rešiće ti to...![]()
Pa nerazimem sto znak pitanja kad si vec zapeo da ih zakljucas a skupo ti da kupis novuCentralnu bravu u vrata od kombajna?