Pšeničnom, imam Dominatora 98.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pitao sam te iz razloga jer imam druga koji na 76 radi sa univerzalnom, sve kulture,psenicu,suncokret i kukuruz i ne skida blinde uopste, a radi tako vec skoro 1000mhPšeničnom, imam Dominatora 98.
Moja je svega 1300mm i iz jednog dela je...jt pa ta mora da ima preko 100kg tezine....Vi svi što kukate kako vam je teška zamena korpe... Da li je i vama korpa širine 1680mm kao meni i iz jednog dela?![]()
Ako je ono tvoj oglas na polovnim automobilima za kombajn dom.86 vidim da je produžena lula. Za koliko si je produžio i koliko je to izašlo?Pitao sam te iz razloga jer imam druga koji na 76 radi sa univerzalnom, sve kulture,psenicu,suncokret i kukuruz i ne skida blinde uopste, a radi tako vec skoro 1000mh
Produzena je za 1m a postoji takva i fabricka, radio sam sam jel imam bravarsku radionicu, materijal oko 150eAko je ono tvoj oglas na polovnim automobilima za kombajn dom.86 vidim da je produžena lula. Za koliko si je produžio i koliko je to izašlo?
Da li bi radio uslužno i koliko bi to bilo, može i na pp.Produzena je za 1m a postoji takva i fabricka, radio sam sam jel imam bravarsku radionicu, materijal oko 150e