goran89
Član
Jel vozis masine i iz inostranstva?Slobodno, nemam nista protiv....
Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel vozis masine i iz inostranstva?Slobodno, nemam nista protiv....
Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka
kolega ja sam imao takav magnet,senzor na daniji 7200,u nemackoj kosta 600eura,meni se slomilo,tj odvojilo kuciste sa metalnim delom,navojem,al je strugar uspeo da popravi,pa sam odustao od kupovine,to je bilo pre 6godina,mogli su da nabave i titan masineri ,ima ga na dajc fahr secka i don dir kombaji,moze da nabavi i peki belt,probaj da zoves majstor bobana iz dunavca,i on je to popravljao,zna kde moze se kupitiGde ja mogu da nadjem ovakav elektromagnet drugari,konkretno treba mi za silazni kombajn koji uključuje heder
![]()
Screenshot 20210129 211439
Image Screenshot 20210129 211439 hosted on best web hosting site Dodaj.www.dodaj.rs
![]()
IMG a51fb3e952f62779cd890b0d45f34486 V
Free image IMG a51fb3e952f62779cd890b0d45f34486 V is host image with url shortener and share image links option.www.dodaj.rs
![]()
Nazalost ne.Zar se taj deo ne može poručiti nov po kataloškom broju?
Samo po Srbiji.Jel vozis masine i iz inostranstva?
Spajki kad kazes za drugara da radi i dijagnostiku, jel znaci da proverava stanje svih lezajeva i osovina i na kombajnima isto ili slicno kao ranije bivsi clan panonstib? I da li izlazi na teren po potrebi i do nasih krajeva?Vukas Dejan 0638267093 autoelektričar (kombajni, traktori, dijagnostika)
Samo struju rade. Autoelektričarska ekipa. Mislio sam na kompjutersku dijagnostiku za John Deere, CNH...Spajki kad kazes za drugara da radi i dijagnostiku, jel znaci da proverava stanje svih lezajeva i osovina i na kombajnima isto ili slicno kao ranije bivsi clan panonstib? I da li izlazi na teren po potrebi i do nasih krajeva?