Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I milovan vršac je nosio kod manse, ja lično nosim u var-mont, nikić marko zvani džigi, nosio sam kod još jednog, ne znam mu ime firme samo prezime..Tako je.Mansa In se zove firma.
Hoće to da se desi...Јуче ми клима на комбајну стала...упалила се лампица за притисак и ћао регаци, нема више 'лађења...попиздео сам, ем прашина, ем врућина...а там се као чо'ек привикао на кабину на комбајну...један дан рада пријало...ем ладно, ем си чист, ма милина једна....сад се опет врн'о у прашину, мада не онолику као на малом, али свеједно, не прија то..
И онда неко каже не треба клима, ма к...мој не треба...
Nisu nasi matorci smezurani zbog traktora, nego zbog zivota punog stresa, nepravde i neizvesnostiАркадије, у комбајну си цео дан, ретко када излазиш, Матић јебиветар је то написао....а што се тиче чувања машине..па та прашина која ти се увуче у кабину, нон стоп ти се диже и ти њу удишеш...па јел треба ако већ има она да се јбендишемо око тога пта је здравије..
Па погледај нашег сељака у ИМТ трактору, кога имам и ја...загорели, смежурали се, а онда погледај маторце из иностранства који климе и мају још од 80тих у тракторима...господа јњбена...па ти онда кажи дал то говно ваља или не....