Dr.Gruja
Član
Ko se ponovio?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ko je taj Bora? Imaš li link od oglasa?
1177 hidro, šta da ti kažem kupljen u sred sezone (soja-kukuruz) i u soji se kretala potrošnja sa 4,25m zahvatom do 10lit po kj mada može to i manje, problem usitnjenost parcela, treba ga uposliti.U kukuruzu nisam uspeo da ga izmerim ali je veća potrošnja zbog 4 reda adaptera (tako došao u kompletu) znači treba bar 5 redi a održavanje šta znam, sad sam našao par prodavaca i uglavnom ima i na lageru a ima i šta se čeka, naravno imaš i zamenskih i originala pa šta rešiš.Na primer radio sam remont turbine kod cubike i remont uz godinu dana garancije 430 evra a ulje za motor u kite-u 8000 i neki dinar za 20lit kantu original john deere, filter ulja 3000 din isto john deere.Sad tražim dob šine i ima za 280 evra Poljske ili Nemačke a ima i za 400 evra, svih osam.Sale ti bese imas JD 10..,kako ti se cini sto se tice potrosnje, odrzavanja,dostupnosti delova?
To je kao na dominatoru 88,98Aco daa.Na Megi 204 bubanj je 132 cm.
Znaci isto je i kod TX 65-64? Ako ne gresim oni su u rangu Mege, a cene su dosta manje u odnosu na klas.NH 66 su dobri, al su jako siroki. Vrlo nezgodni u saobracaju. Imaju dobrih resenja, al i poneku manu. Kad pocnu da se kvare treba dobar poznavalac.
Sta ti znači lilavo?N.H je tenk spram Claas-a.Koliko sam gledao sve je predimenzionisano i jako dok je na Claas-u sve nekako mekano i lilavo ali to tako ide i ide.Pišem za Dominatore i Mege, većinom su na svim prenosima ležajevi manjih dimenzija na limenim nosačima a celu vršalicu kada je sve u redu može dete da okreće rukom koliko lako ide.
Djordje Vukajlovic (mali celav)Ko se ponovio?
Odrzavan je dobro da kazemo domacinski,radi sa njim dosta usluga u kakvom je tacno stanju ne znam. Radili su mu 1 generalnu sigurno i to zbog gluposti,zanimalo ih da li moze da upali na -20 i naravno upalili ga a on nije podigao ulje i zaribo.@Dobrinčan kakav je claas 88 , iz tvog mesta, na oglasima?
Sent from my ASUS_Z012D using Tapatalk