Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Stoji pod drugom supom dok sa ovom velikom dumam sta cu raditi.Ispusti gume
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
Svestan sam toga,naravno ne ljutim se. Vec sam pisao o namenam tih supi ispod. Nece sluziti za mehanizaciju vec ce tu stojati sitnice koje se koriste recimo jednom mesecno ili svakodnevnu upotrebu. One jednostavno moraju biti tu da kazem u tom delu dvorista. Jer ako bi ih gradio iza onda bi te ostave bile podalje od kuce,sigurno nekih 50 tak metara. A opet ako preselim skladiste dole nize onda opet to vuce odredjenu betonazu donjeg dela dvorista sto opet poskupljuje izgradnju....Te ostave od 2.1m ne sluze nicemu (nemoj da se uvredis) a nabice cenu izgradnje. Ne moze nijedan traktor sem fergusona bez kabine da tu udje u unutra. Sta god bi unosio/iznosio ce biti kicma trans.
Koliko sam se raspitao kada nesto gradis izadje te oko 100-120e po kvadratu.
Tako nam je izaslo red blokovaJel moguce da ste radili u 5cm?
Ne radi se nista napamet. sve se radi po projektu kako to arhitekta kaze. A izgradnju bi radila firma,tako da nista sa materjalom salovanja i ostalim ne bi imao.Ne može koštati isto da se uradi šupa kao kod milovana gde zidovi nose samo krov i ovo što bi ti hteo, ovo kod tebe traži temelje i armaturu kao za most obzirom koliki teret bi trebalo da izdrži tu će svaki majstor rokati što više materijala jer nebi niko da rizikuje da se nedaj bože slepi za zemlju i kod tebe mora da bude masivna ploča pa tu će ti samo za materijal za šalovanje treba 1000 evra
Ako misliš da ti rade sistem ključ u ruke sa njihovim materijalom to je nešto drugoNe radi se nista napamet. sve se radi po projektu kako to arhitekta kaze. A izgradnju bi radila firma,tako da nista sa materjalom salovanja i ostalim ne bi imao.
Ali opet videcemo,jos imam opcije da razmisljanje dok ne pocne proekat da se radi.