Veoma zanimljiva skica! , racunaj samo na spiralu i njenu maksimalnu visinu dizanja plus racunaj da bi podvukao spiralu ispod prikolice moras transporter da gurnes napred ka silosu pa posle da ga vratis da bi se podvukao pod prikolicu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znam,ali pre toga mora biti napisana kolicina utrosenog materijala i gvozdja u projektu.U jednom trenutku ćeš morati da pogodiš majstore i da kupiš materijal. Ovo mi liči na jaku skupu investiciju.
Konusi ne moraju biti na sredini. Mogu biti i pomereni ka spoljnoj strani npr.. Trebalo bi da budu konusi u celijama,
Kazu arhitekte da ce biti onda preveliki bocni pritisak na jedan zid...Konusi ne moraju biti na sredini. Mogu biti i pomereni ka spoljnoj strani npr.
I ja sam napravio jednu ovakvu celiju za probu. I mene zanimaju vrata koja si napravio.
Ne znam koliko su visoke zmajevke? Ja imam problem da mi fali 10cm da traktor moze pod supu koja je napraveljena kao grom sa slemenima od 10m. Samo da je neko napravio jos 3 reda cigle sve bi moglo ovako neupotrebljivo. Zato i kazem da treba jako jako dobro sve preracunati jer promenom mehanizacije i okolnosti izgubi smisao a prenamena suvise skupa.