Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koja da znamo da ne nabavimo istu.Meni sonda nesto se zablokirala. Pokazivala 7-8 stepeni pa je proverim u vodu zagrejanu na 30 stepeni pokaze 12 sa ima. Dugo je i trajala jednu sezonu i vec brljavi
Opaši ih od zemlje jedno 40cm najtanjim pocinkovanim limom,onda ne mogu da se popnu po tom silosu.Jeste, ne brinem se za padavine i to, al šupa nije baš hermetički zatvorena, pa miševi ulaze. Prošle godine sam držao po podu ograđeno daskama i karton po zemlji, to je bilo bar 100 miševa na koje sam naišao tokom sipanja...
Teško , do marta i mogu . Jedino ako imaš mogućnost , kad bude suvo i hladno vrijeme npr oko Božica , da ih ujutro pretreseš par puta , ili eleviraš ili uduvaš u njih nekako hladan vazduh , onda možda.Pošto nismo brali kukuruze, ostavio sam u dve prikolice zrno kukuruza, u svakoj oko 80cm visine. Prikolice su u šupi koja je otvorena sa čeone strane, a vlaga kukuruza je 16.5%-16.7%. Taj kukuruz treba da stoji do sledeće jeseni, tj. do sledećih kukuruza (za svinje). Hoće li moći to tako s' obzirom na vlagu, ili ću na proleće morati preostali deo da džakiram?
U džambo vrećama mislim da bi moglo , radio sam tako , zašto , šta mu više paše u džambo , neznam .Pošto nismo brali kukuruze, ostavio sam u dve prikolice zrno kukuruza, u svakoj oko 80cm visine. Prikolice su u šupi koja je otvorena sa čeone strane, a vlaga kukuruza je 16.5%-16.7%. Taj kukuruz treba da stoji do sledeće jeseni, tj. do sledećih kukuruza (za svinje). Hoće li moći to tako s' obzirom na vlagu, ili ću na proleće morati preostali deo da džakiram?
Ja za to nebih brinuo jer misevi nemogu da se zavuku u zrnoJeste, ne brinem se za padavine i to, al šupa nije baš hermetički zatvorena, pa miševi ulaze. Prošle godine sam držao po podu ograđeno daskama i karton po zemlji, to je bilo bar 100 miševa na koje sam naišao tokom sipanja...
Ja za to nebih brinuo jer misevi nemogu da se zavuku u zrno
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока