Skladištenje zrnaste robe

Kod mene je vertikalni transporter koristim ga za susaru 7.5.m precnik 250mm. zazor od 12 do 15 mm. nema loma i vuce bez problema oko 10.t za 30.min.

Nama su samo rekli da prazan puz zbog duzine sto manje radi prazan,jer onda spirala dodiruje zid i trosi se,dok kad je pun onda nema brige,a sto se loma tice svakako ce ici na krupljenje tako da nema brige,no ko planira da radi pretakanje u kamione i slicno,to je vec bitno jer sto dalje sve se vise gleda sitnica da se obori cena...

Lično sam gledo kako čovjek diže kukuruz sa p.trans , bio je skarabudžen od 2 transportera , zazor 3-5cm , ugao dizanja jako veliki , a čak u gornjem dijelu puž nije ni oslonjen ninašta , nego je slobodan unutar cijevi , i vuče dobro a ne lomi ništa . Treba probati.

Treba uzeti u obzir i sortu kukuruza a i vlagu,ima tu faktora pa kad se svi potrfe,kao i u kombajniranju ima kada na 500 obrtaja bubnja lomi ima kad ne moze se naci polomljeno zrno,a svi znaju da bi dobro bilo imati maltene od 250-350 obrtaja bubnja da ne lomi.

---------- Poruka napisana u 18:23 ---------- Prethodna poruka je at 18:18 ----------

Evo malo slika
2qsqptl.jpg
2z4mh3l.jpg
i5byx0.jpg

Kada završim i drugu stranu biće 20x 30, a cene što se tiče oko 30 eura kvadrat + zidanje i betoniranje poda.Uglavnom dosta skupo zadovoljstvo_Ozidani deo garaže će biti podno skladište.

Zoki,koliko je kod vas bilo snega zimus?Nekako mi deluje sa slika ova pored supa da je jako mali pad na jednu stranu a povrsina poprilicna ili mi se samo cini?

Nisam mogao zbog visine starog objekta da idem višlje,ali ljudi koji su mi gradili garantuju da će da izdrži sneg,oko 7 % je pad.Kažu da su pravili i širi krov od mojeg i da stoji.
Ako vidiš onu levo šupu gde je kombajn, tamo je isti pad , a uzimus je bilo dosta snega i ništa joj nevali.

dOBRO NAPRAVLJENO.Evo i ja danas tovario .Bila vesela ekipa ali kada sam zvao otkupljivača kaže nemože kao što smo juče razgovarali kupio u Srbiji neznam  koliko tona po neznam koliko nisam ga ni slušao i sad me zajebava a žižak se budi kraj je maja.NeKI DAN Mu VOZIO PO 022E. A sad plaća 021evro.Po meni je nerealno jer neka ga plati u Vojvodini 21 din u nečijem ambaru +carina +peder ve + gorivo +plata vozaču, mora imati centove za kamion itd a hoće da mu ja iskipam zas 210 e tona.Ali šta je tu je.
24fmp1e.jpg
9hv31g.jpg
žižak radi .
fmlv1j.jpg

pa jebeš da prostiš žiška ,turi mu par tabletica i boli te **greška za žiška

Mislim da je bio 910 sa filcom.

---------- Poruka napisana u 17:47 ---------- Prethodna poruka je at 17:46 ----------

DR GRUJA
Mislim da je bio 910 sa filcom.

Nazad
Vrh