Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
stavi naijlon i nebrini ja tako radim nikad nisam imo problema samo tamo gdje ne sastavim dobro stavljo sam i naijlon foliju jedan dijo malo mi falilo naijlona pa reko bolje ista vec nista i na tome dijelu nije mi povuklo vlagu stavi nailon i mirno spavaj
Ja stavljam kondor na beton kao izolator i nemislim na zizak i druge zgadije. Meni se bolje pokazao nego najlon.
P.S: zico78 imas li negde sliku tvog silosa.
nemam sliku stavit cu ja sm stavijo kondor u silos dole i prelojo glazurom a na zidove ne stavljam nista a nailon stavljam u podno skladiste to mi je privremeno dok nisam napravijo silos i visak sto ne stane u silos a uvjek imam nekakvog nailona sto koristin u druge svrhe pa ga iskoristim
Puni se puzom, a prazni se rucno jer sam pozurio da napravim sad prije vrsidbe pa da sipam jecam tu. Preko zime cu napraviti otvor i samo pustam u vrece. Jest malo neznogno al sta ces.
mladen87 pravo i ozbiljno sladiste..
E ovako ostalo mi je par tona kukuruza pa razmisljam da ga stavim u jedan objekat pored stale taj objekat je ozidan ciglom a dole je beton pa me interesuje dal bi ter papir bio dobar izolator od vlage iz betona i zidova. I jel neko ima ideju kako da ter papir pricvrstim za zidove i beton? slike objekta cim uhvatim malko vremena...