mladen87
Član
a sto ne bi moglo!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Apsolutno nemam ni ja ali...Naprimer Gospodin Panonstib ako se dobro secam ima prodavnicu,radnju ili sta vec koja se bavi prodajom delova za traktore, mislim da ima jos aktivnih clanova koji se bave time ali nikad nisi video njihov post tipa imas to kod mene i ja cu ti to srediti.A clanovi koji vec od svog nicka naprave reklamni bilbord ( rekalame se svuda u svetu placaju) a pri tom neuplate ni dinar (a recimo jedna opcija placanja im se zavrsila danas) po mom misljenju nisu dobro dosli, jer cemo u suprotnom uskoro imati debate izmedju clana consum i clana agro merkur koji cetalianu je napisao(la):Lično nemam ništa protiv toga da članovi foruma ako se i bave nekim poslom to i ponude.
Ne vidim ništa loše ,čak šta više je dobro jer između budućih poslodavca i kupca postoji komunikacju u koju smo svi uključeni i više glava zna više nego jedna.
sorin je napisao(la):Gledao sam u jednom silosu gde sam predao zito. uduvavali su u celije ledeni vazduh, zna li neko zasto?
nesto razmisljam, zidani silos demit izolacija i hladjenje unutra, dali bi pomoglo od zizka i da se ne upali?
Zvuci kao naucna fantastika, ali eto, nesto razmisljam...