sinisa1979
Član
Bez ljutnje,ali.... Shvataš li ti prijatelju da je Zmaj naziv kombajna a ne njegov način rada?ovde se trazi da bude obrijano do zemlje,da nema promasenih neisecenih stabljika....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bez ljutnje,ali.... Shvataš li ti prijatelju da je Zmaj naziv kombajna a ne njegov način rada?ovde se trazi da bude obrijano do zemlje,da nema promasenih neisecenih stabljika....
Ne razumem sta si hteo da kazes.Ni u jednom postu nisam komentarisao rad Zmaj kombajna.Verovatno ni sam neznas sta si hteo da kazes.Bez ljutnje,ali.... Shvataš li ti prijatelju da je Zmaj naziv kombajna a ne njegov način rada?
Pa citiraj mi taj post gde sam ja to rekao i komentarisao zmajev adapter. i uopste o seckama se pricalo a ne o adapterima.I konkretno u prici su bili Djurin adapter i NH.Procitaj 10 postova u nazad pa pisi.Da ne očekuješ od zmajevog hedera da radi kao neki strani heder.
veliku ulogu igra podešenost adaptera i stanje okidačkih valjaka,ja sam na početku imao problem ali posle popravke i podešavanja adaptera radi perfektno....Sto se tice bryine rada imamo i dokumentovano snimak sa vrsidbe ogleda a i iygleda secenja mase. brtka uy duyno postovanje tvoja musterija nije zadovoljna izgledom uradjenih njiva jer za vasim tarupom dosta mase neposecene ostaje i jako ruzno izgleda. Cale je tom momku a clamnu foruma pravio lancanik i ubrzavao vas tarup ali nije og zna sta dobio kazem iskreno i nebi zeleo da se niko uvredi!!!