Gospodine stručnjače zaorite vi tako odsečenu masu a da vam se plug ne guši i da oranje bude onako kako bog zapoveda.Ubuduće pripazite malo na rečnik!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
od NS hibrida i uopšte svih hibrida koje sam radio mogu samo izdvojiti NS 640 da je nešto lošije (manje ili više) od ostalih
slika imam u telefonu po ću postaviti kad stignem...
a vama kolega mogu poslati lično čisto da uporedite sa radom vašeg 2 u 1 adaptera
Naravno da jeste.Kod mene 3/4 ojačani ne može da izdrži sezonu a kamoli 5/8 da sam mu namestio.Imaćete problema sa time.
Inače ove godine sve roto sečke na adapterima su pokazale svoje pravo lice.Kako?Lepo!Bavim se uslužnim baliranjem i muku mučim na svim mestima gde su roto sečke na Zmaj adapterima radile.Jedno je sigurno a to je da je visina rezanja jednaka i da sa puta gledano njiva izgleda fenomenalno ali kada se uđe i malo bolje pogleda u mom slučaju kada presa krene sa radom to je katastrofa.Celi komplet ne isečeni štapovi kukuruza ulaze unutra.Bukvalno su pokošeni i ništa više a to nije posao.
Ne znam,jer nisam samo ja balirao,malo me je i cale menjao...pa nebih da se natucam neki brojevima bez potrebe... bilo je preko 2000 sigurno... A to sto ste vi rekli ne znaci da ste u pravu...Sigurno je moralo biti najmanje 100.000 bala ako ne i više kada se ne sećate.O radu roto sečki rekao sam šta imam tako da...
Ne znam,jer nisam samo ja balirao,malo me je i cale menjao...pa nebih da se natucam neki brojevima bez potrebe... bilo je preko 2000 sigurno... A to sto ste vi rekli ne znaci da ste u pravu...