MONTOYA
Član
ovo je verovatno na principu kao kod roto kose
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
a imas coveka u dublju on ima takozvanu plevaru za univerzal to se nekad radilo ako te to interesuje on hoce da prepravlja tu plevaru da tovari u nju cokanje
Hajd kada budem dolazio u Rumu, dogovoricemo se pa da pogledam kako je taj covek napravioma jok ako dolazis na vasar u rumi stani u moje selo to ti je usput da vidis kako je to covek jednostavno opravio na klasu a ta plevara to mi je covek rekao da je bilo na univerzalu koji je princip rada neznam treba pitati neke zmajeve majstore to je fabricki za zmaja ta se pleva koristila za ishranu stoke
@Farmer II a opcija rotacionog levatora da se u transportu okrene nazad pa bude kao rep, u njivi da ide kao lula za piovanje pa da neki traktor prati kombajn.
Taj covek sto si mu ugradio tarup je prezadovoljan, cuo sam i od coveka koji radi kod njega da problema nisu imali i da obrija njivu njegove reci.kazu da idu istom brzinom kojom su isli, sto ih je zacudilo mislili su da ce morati da smanje brzinu.ja sam ugradio secku na jedan 171 u vlajkovac na stari tip sestorednog adaptera i uopste nije covek spominjao manju brzinu to moze i clan dejan 77 da potvrdi a ima i ovde u padini jedan 171 od clana janki padina oni su sami stavili secku i rade bez problema.