Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da, samo zbog tog tarupa onda idu mnooogo sporije. Inače problem pravi kukuruzovina kod kasnijih sorti, jer je još uvek jako žilava, i noževi pri toj brzini neuspevaju da je samelju, kao kod kukuruzovine od ranijih sorti, gde i čak sa tupim noževima je bukvalno izlome. Kod mene na Agram-Geringhoff adapteru je roto sečka napred sa dva široka noža, i u ovim kasnijim sortama kukuruza koje radim ovih dana brzina kretanja skoro da i nema nekog uticaja na kavelitet tarupiranja, dali išao jako sporo ili baš brzo, skoro da i nema razlike, uvek nešto ostane, dok kod ranijih pionira (vlaga je bila oko 15%) sam išao baš brzo, preko 8 km/h, a kukuruzovina je istarupirana extra.najnoviji claas u lošem kukuruzu loše tarupira sa roto sečkom
jedino oni sa starim roto tarupom svuda rade odlično
Dok ne okačiš slike ,obriši koju privatnu poruku .isto kao i moj.......samo nesmem sliku da okacim.....
Da ali ispod 5km/h a tada će i roto sečka dobro odraditi.najnoviji claas u lošem kukuruzu loše tarupira sa roto sečkom
Ja se ne bih slozio. Doduse neznam kako rade te horizontalne elise ali znam da mene u brzini kretanja ogranicava tarup sto znaci. Kda idem drugom pun varij ili trecom min. var i spustim kljunove nisko dobro je . Ali kada malo ubrzam do granice da nemoze brze zbog raketa onda tarup ne odradi posao dobro .najnoviji claas u lošem kukuruzu loše tarupira sa roto sečkom
Ja sam pravio i ugradjivao tu seckucija je ovo secka sto se montira na djuru?ko je pravi?
Kolega poslao sam vam na PP ali posto me nesto zezaju poruke evo i ovde da odgovorim u pitanju je sestoredni adapter!Da li je sestoredni ili cetvororedni?