Sitnilice biljnih ostataka za adaptere na kombajnima(opšta tema).

@sinisa1979 Pogledaj na stranici br.3 postavljao je clan ABRO slike adaptera sa roto seckom koji je radio majstor Goran iz Sajkasa,isto takav je i nas,tj od clana Peet.
Ja sam letos kupio adapter Zmaja iz Sajkasa kod Gorana kome je on ugradio roto secku, radi fenomenalno. Cena je bila u kompletu sa korpom i blindama plus lancanik i lanac koji ide od kombajna do adaptera sa prevozom 3000 e.

Hvala Deni na brzom odgovoru. Nego imas li broj od Gorana pa da vidim kolko kosta secka. @Peet je uzeo komplet adapter pa je platio 3000(ako sam dobro shvatio) a nama treba samo secka. Ustvari imam ja neki broj ali ne znam dali je dobar. 065 332522 . A ako je to njegov produkt-Goranov, ta secka kod clana abro,onda je i ovo njegov proizvod sto je postavljeno kod mog drugara stim da je majstor Marko digo dobru dnevnicu. Pretpostavljam. Ah daa.... Deni kako si ti zadovoljan sa tvojom seckom(tarupom).

Ja nemam njegov broj ima ga tata (Peet) a on je trenutno na more,kad ce se vratiti dacu vam br,a koliko se ja setim mislim da je bas taj br(065.....)Secka bi kostala tada 1000 evra.Radili smo samo prosle sezone i odlicno se pokazalo!

Clan jbrtka me zamolio da okacim par slika njegovog proizvoda,tarupa-roto secke. Tarup ima par inovacija u odnosu na neke druge modele(ne bih da kudim te druge) a za ostala pitanja kontaktirajte @jbrtka. Jan nisam ni ja mnogo vestiji sa kompjuterom pa cu ipak ubaciti samo jednu. Mislim da je dovoljna a ako treba ubacicu jos koju. Pozz!
351vivq.jpg

Stize veca!
158077r.jpg
Posto ne znam drugacije ubacicu par slika ali u par postova. Ako neko moze i hoce neka uredi ili nek me prosvetli kako se to radi.

jv5b9h.jpg

1z3meef.jpg

2hzlhqf.jpg

24e752q.jpg

Poslednja izmena od urednika:
i ja sad montiram ovau hajagosovu secku samo jos pogon nisam dobio !Jedno pitanje:kod pogona na glavnu osovinu nema klina ?samo dva srafa od 10 mm nose optecenje :haha:(mislim na drugu sliku sto je kiralj postavio!)

Jel neko cuo ili mozda aima iskustva sa seckama od Dusana Beslina iz Kikinde??
Cuo sam se sa njim ali nisam stigao otici!
Ponuda oko 1500eura sa montazom za 6 kucista!?!? Dosta jeftiniji od ostalih! Hajagos Janos ima Zmajeve 1800,- i Oroseve kopije 2000,- i neradi montazu!

Poslednja izmena:
@sencanin
Za ovo sa slike ne znam da li ima kajlu ali znam da smo mi radili sa kajlom i jednim šrafom koji fiksira lančanik da ne šeta.

@gogi666
Prošle godine sam sa Duletom razgovarao i cena je bila 1500 E ali za 4 reda.
Kad tri puta postavite znak pitanja dobijete ovog smajlija :haha: pa izgleda da ste šaljivi.

kod nas treba ovih dana trebaju doci momci da namontiraju roto secku na nas adapter...samo ako neko ima iskustva sa ovim da odgovori-koja opcija je bolja-sa dva ili tri noza?

@srdjan jel mozda neko sa foruma od tih momaka? Inace mislim da je varijanta sa tri noza bolja. Barem se nadam,takvu sam narucio. Pardon,SIGURNO je bolja! Pozz za jbrtku!!

Poslednja izmena:
i ja sad montiram ovau hajagosovu secku samo jos pogon nisam dobio !Jedno pitanje:kod pogona na glavnu osovinu nema klina ?samo dva srafa od 10 mm nose optecenje :haha:(mislim na drugu sliku sto je kiralj postavio!)

da,nema kajle,po njegovom se navuce lancanik na osovinu,zatim se stegnu sarafi da se ocrta mesto,izvrnu se sarafi i zabusi se jedno 4-5mm,zatim stegne ponovo i to je to.......kaze da ta dva sarafa nose teret kao i jedna kajla,medjutim ja sam nesto skeptican pa cu ipak kajlovati...........

Mozda je to nekakav vid osiguraca? Ako negde nesto skrlja ili uhvati da lomi moze da precvika ta dva sarafa al kajlu nece sigurno.

Jel neko cuo ili mozda aima iskustva sa seckama od Dusana Beslina iz Kikinde??
Cuo sam se sa njim ali nisam stigao otici!
Ponuda oko 1500eura sa montazom za 6 kucista!?!? Dosta jeftiniji od ostalih!

Jeste, rekao mi je pre neki dan da je najjeftiniji. Ako hoćeš da ti radi javi se na vreme.

Nazad
Vrh