Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ko je taj....?
To bi mi trebalo
Sečke koje smo Deni i ja ugradili su kupljene kod Hajagoš Janoša iz Ade i plaćene su zimus 1200 e ili 300e/komad.vise nije 1000 vec 1200 evra sa tri noza sa seafovima se montira na nosecu gredu !postoji varijanta sa dva noza malo jeftiniji !proizvodjac je neki hajagos janos iz ade !(kaze majstor,da je velika potraznja pa probace malo vise zaraditi !)
@Peet ajd postavi sliku tvoje roto secke. Zanima me koja varijanta je kod tebe. Izvinjavam se ako su vec negde postavljene slike ja ih nisam video. I reci koliko te kostalo. Kod nas je danas bio neki majstor Marko iz Rume(mada mislim da je smastio) i postavljao je secku na drugarov zmajev adapter ..... Slika ima ali ih ne mogu jos prebaciti nemam kabel... Sve u svemu secka ima nedostataka o kojima je ovde pisano ali ti nedostaci nisu stigli do ovog majstora sto jos vise opravdava moju sumnju da je ovo neki vikend majstor. Steta je pisati vise....Na 142 kod nas u selu osim 2 ili 3 kombajna jos niko nije ugradio roto secku. Prosle godine prvi put sam radio sa roto seckom i bio sam odusevljen. Nakon adaptacije kukuruza uglavnom su se raspitivali gde i koliko je kostala montaza jer bi i oni da ugrade jer im se jako svidelo kako je radjeno na njivi.
Inace ugradnju je radio Goran iz Sajkasa.