MONTOYA
Član
Odg: Tarup na uređaju za kukuruz za ZMAJ kombajne
Lako je tebi Kiraj namestiti tarup
na tvom kombajnu se vrti mečka
Lako je tebi Kiraj namestiti tarup
na tvom kombajnu se vrti mečka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koji si ti broj pozvao? Ja kad kliknem na ovaj link, otvori mi se neka stranica koja nema veze za tarupima?zoran_vs je napisao(la):danas sam ih zvao i rekli mi da je cena sa ugradnjom za 4-redni adapter= 1100 evrameshter je napisao(la):Koga interesuje secka za adapter neka pogleda ovde http://prometalmuncan.com/proizvodi/tarup-zmaj-univerzalni.html
i to mi rekli za zmaj-142
gledao sam jakiraj je napisao(la):Koliko sam pročitao na forumu,roto sečka ne oduzima mnogo snage motoru.Nisam probao pa neznam,ali ima tu mnogo kombajna sa 105 ks koji teraju sečku.
jel to misliš na kombajn iz bogatićaMONTOYA je napisao(la):gledao sam jakiraj je napisao(la):Koliko sam pročitao na forumu,roto sečka ne oduzima mnogo snage motoru.Nisam probao pa neznam,ali ima tu mnogo kombajna sa 105 ks koji teraju sečku.
ima moj drug 142-ku sa mečkom od 162-ke i ide bolje nego ovi sa s 46
mada niko ne ide kao prošle godine
što nisi navratioMONTOYA je napisao(la):jeste,od onoga što si ti tvoj kupio
prolazio sam danas pored Đurđeva
Nema nikakvih problema druze, ti ili nisi video ili ne znas po tom pitanju dovoljno. Evo ja cu ti postaviti snimak jedan kratak od ove god. da vidis kako radi adapter na Zmaju 141 sa roto seckom.jbrtka je napisao(la):Malo je problem sto ova kucista od berackih valjaka dolaze mnogo nazad iza berackih valjaka, tako da valjci ne guraju kukuruzovinu direktno na secku.danas smo to bas razgledali sa drugarem.a nemoguce ih je postaviti malo napred.da li neko ima nekakvo resenje?nameravamo da pravimo secku na 6-redni adapter(zmaj)