Sistemi za navodnjavanje

Ha,evo pre 10 sekundi bas citam to na nekom sajtu ,tj znaci da to nije nista sigurno,jer mogu naplacivati skupu struju,i ako bude jeftina ,moze biti posle skupa ako im se tako cefne ....Da ga jeb... sad nzm sta je najbolje,nafta ne dolazi u obzir naravno ,solarno nzm koliko mi treba panela,i to je posao da stalno razvlacim do njive iste jer nema sanse to ostaviti na parceli,za par noci ce cigani sve pokrasti ili polupati....
 
Solarni paneli se postave na prikoolicu i budu mobilni da ih pomeriš u svakom trenuutku. Imamo u selu čoveka kkoji ih je postavio na krov kombija i odveze na njjivu kad navodnjava lešnike.
 
TERMOPLAST d.o.o
Npr ovde. Ili u bolje snabdevenoj prodavnici delova za poljoprivredu. Ili na kupujem prodajem. Kosta oko 300 din metar.

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
 
Sta da stavim na kardanku kao semening?
Ranije sam stavljao onaj azbest kanap za sporete
Jesi li rešio, ako nisi koja ti dimenzija treba?
Imam grafitno uže masno 6x7 ili drugo imam fi11 ako ti treba
Meni to neko nekad pre petnaestak godina dao a ja to nemam nigde da upotrebim pa ako ti odgovara dimenzija poslaću ti jedan- dva metra da imaš, bez nadoknade jedino poštu platiš.
 
Odlicne su, samo nema delova. Mi imamo bas takvu sa oglasa. Gura tifon 75/250 na 7 bara ko od sale.

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
 
Promeni sve lezajeve,dihtunge,semeringe ,i sluzice ona jos dugo.Ja se ne razumem u te pumpe nista,pa kontam nema tu nekog potrosnog elementa,turbina ,sem ako nisu polomljena peraja,sta joj fali i da ima 100 godina ?.
 
Nazad
Vrh