nikola indjija
Član
Ima pumpi koje su vsokog (tifoni) i niskog(cevi i sl) pritiska.Moja je niskog ali je stavim na 1000o kardana pa bude visokog.Inace svi lezajevi(fag iz optime) promenjeni i od tada je radila mozda 200 sati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Izbijala jeste a dal je ulazila nisam siguran jer ni ulje ne izlazi.Inace pumpa je napolju stajala.Zadnji put koristena 2017.Lezaju se raspala korpica.I malo su sa strane zardjaliJel ti izbijala voda preko semeringa na te ležajeve?
Da li je ta pumpa ispravna?To je pumpa iz mog sela.
Dali neko mozda ima na prodaju turbinu za tifon?
potrebna mi je za tifon f75.
Jeste,neki dan su radili sa njom. Imam ja bauer 3 na prodajuDa li je ta pumpa ispravna?
Zalivna norma puta 10000 m kvadratnih,za recimo 15 l po m kvadratnom zalivne norme,150000 l vode na 1 haKoliko vode treba otprilile za 1ha kukuruza?
Poslano sa mog SM-A415F koristeći Tapatalk
Koja im je mana?Samo što dalje od Majevicine pumpe.
Jednostavno jako loša kopija Bauera. Reduktor bruji ko da će se svakog časa raspasti. A o kapacitetu ne vredi raspravljati. Nema ni približno to što piše.Koja im je mana?
Strogo se mora voditi racuna o nivou ulja, lezaji u gornjem sklopu slabo dobijaju podmazivanje i relativno brzo stradaju. takodje semering na izlazu iz multiplikatora osetljiv, pusti vodu u kuciste.Uvek koristiti maximalno najboljeg kvaliteta.Kapacitet , po meni dobar, radio sam sa 1600litara, sasvim je ok, nije za tifon.Koja im je mana?