Sistemi za navodnjavanje

Dubinske pumpe(neznam tačno na koji tip misliš.) jesu nešto efikasnije, ali ne 4 puta.
Možda 15-30 procenata.
Takođe, ja se nisam sretao sa dubinskim pumpama koje ulaze u 4 cola a imaju gorenavedeni protok ..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Ja imam dubinsku pumpu,bunar mi je 8 cola pumpa je 6 cola a izlaz na pumpi 3 cola, 13kw je jacina 660l u min protok,max pritisak 8 bara,teram sa njom tifon fi90 400m dizna na topu 24

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Ja imam na 2 mjesta dubinske od 2.2 kw posto tu imam samo monofaznu struju , nesjecam se koliko je deklarisano , al znam da sam testirao da su 250 lit u minuti rasterecene ,a top sa diznom 18mm baca po 45 redi kukuruza u poluprecnik . Na jednom trofazna , mislim da je 3.5 kw , protok 350 litara u minuti a pritisak isto mislim tu negdje 6 do 7 bara . Svi bunari su 4 cola .

Ja imam dubinsku pumpu,bunar mi je 8 cola pumpa je 6 cola a izlaz na pumpi 3 cola, 13kw je jacina 660l u min protok,max pritisak 8 bara,teram sa njom tifon fi90 400m dizna na topu 24

Koliki agregat je potreban za tu pumpu i koja mu je potrošnja goriva na sat?

Koliki agregat je potreban za tu pumpu i koja mu je potrošnja goriva na sat?
Koristim struju sa kuce,posto mi je zemlja oko nje 21 jutro a ukupno zalivam 28 jutara sa tog mesta posto celo te moje table imam njivu od 7 jutara imam tranzita 700m do nje i sve to tera ta pumpa bez problema.

Da li mi neko može reći koliko litara baca pumpa, Bauer III (Tifon), kako stoji u oglasu, cevi fi 75. Meni treba za navodnjavanje oko jednog hektara tik uz reku visinska razlika max 2 metra (znači ravnica pored rečice)

Nazad
Vrh