Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako si u minusuToliko je dobro biti u pdv-u da sam od decembra do dana danjasnjeg u minusu 1000e
Pdv je odlicna stvar,nacices i ti knjigovodju koji to ume da vodiToliko je dobro biti u pdv-u da sam od decembra do dana danjasnjeg u minusu 1000e
Pa kad saberem koliko sam dobio a koliko sam dao pdv-a.Kako si u minusu
Nije problem u knjigovodji vec u mom slabom prometu.Pdv je odlicna stvar,nacices i ti knjigovodju koji to ume da vodi
Netreba ti promet,10 godina sam poslovao sa minusomPa kad saberem koliko sam dobio a koliko sam dao pdv-a.
Nije problem u knjigovodji vec u mom slabom prometu.
Dopujavao sam manje nego sto sam uzimao razliku od PdvKako si dopunjavao novac na racun 10g?
Imam par pitanja za pdv…
Da li moze da se placa struja preko racuna i da se odbije pdv? Imam reg farmu svinja na toj adresi.
Ako prijavim kombi na firmu da li je to dobro ili ne? Mogao bih traziti za gume delove i servise za povrat pdv ali cuo sam da su vece kazne ako je vozilo na firmu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jbg guram za sad kao da sam otisao da odsluzim vojni rok malo duzi dok ne padne cena bikova izace mi 2 godine pa cu videtiSvaki knjigovodja drugacija prica... a svi rade isti posao...