Sistem pdv-a?

Nemam u planu da ulazem i kupujem pogotovo ne u poljoprivredu. Ono sto me najvise jedi od tih miliona sto treba da mi uplate ja sam ih vec unapred potrosio i samo treba da ih izbrojim drugom vlasniku. I sad me to opasno jedi kako cu ja podici te pare.
Зато сам и написао, приметио сам по постовима да гледаш да изађеш из овог посла на зеленије гране :osmeh:

Spletom nesretnih okolnosi i moje nepromisljenosti sam zaguzio u ovo i sad da bi razumeli o cemu se radi recicu samo da sam sazidao novu kucu i radim reparaciju krova na prestojecim stambenim objektima i sad mozes misliti kakav je ovo samar za mene na svu ovu trenutnu finansisku nemastinu,jer sve te pare sto ce leci na racun treba da idu majstoru.
A u mom gazdinstvu samo 6,5 ha drzavne zemlje i bilo oko 40 bikova....

Nemam u planu da ulazem i kupujem pogotovo ne u poljoprivredu. Ono sto me najvise jedi od tih miliona sto treba da mi uplate ja sam ih vec unapred potrosio i samo treba da ih izbrojim drugom vlasniku. I sad me to opasno jedi kako cu ja podici te pare.
Odeš u banku, podigneš pare sa računa, tretiraš se kao preduzetnik, možeš bez pravdanja da podižeš novac.

Vidi sa knjigovodjom sta smes sta ne smes, meni moj ne da ni subvencije da dignem kao kes sa racuna moram sve da pravdam i uhodao sam se, dizem kes samo ono sto platim kesom i odnesem joj racun koliko sam razumeo moze kes al mora da se plati porez tako nesto bem ga

Naravno... videcemo kada za to dodje vreme... Ali svakako ne vidim neku korist u celoj ovoj prici...

Nazad
Vrh