Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
NE mozes ti tek tako da izlazis iz pdv-a kad ti hoces.Kako se ulazi u pdv ?Pitanje je tipa kako se prijavljuje ,sta je potrebno od dokumentacije ,da li opet kontrolisu unazad promet ,da li da ocistim racune pre ulaska itd ? Ne prelazim limit ali ako povecam proizvodnju precu sigurno , nemam investicija ni kupovine mehanizacije , jedbostavno hocu da probam da vidim kako to ide ako bude sve ok ostajem ako je lose izlazim
Bas to je i ministar rekao kad je gostovao kod Urosa. Hocete subvencije i pomoc od drzave a PDV necete da platite... rekao nas dobri ministar.To zna i drzava i zato ce na mala vrata gurnuti svu poljoprivredu u sistem PDVa. Zivi bili pa videli.
Lepo, ti kad prodas tvoj kukuruz dobijes cenu sa pdveom i nisi duzan drzavi da vratis pdv, a ja moram da vratim pdv drzavi. Ako necu da vratim onda moram da imam ulaznih racuna.Ne razumem ,kako mi koji nismo u pdv ne plaćamo pdv?
Lepo, ti kad prodas tvoj kukuruz dobijes cenu sa pdveom i nisi duzan drzavi da vratis pdv, a ja moram da vratim pdv drzavi. Ako necu da vratim onda moram da imam ulaznih racuna.