Tačno tako.Ja koliko sam razumeo imas pravo za treba samo da prebacis novac virmanom sa covid racuna na kojem je tih 30000 na svoj tekuci racun
Ti i ako ne isplaćuješ sebi platu plaćaš porez na dobit svake godine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tačno tako.Ja koliko sam razumeo imas pravo za treba samo da prebacis novac virmanom sa covid racuna na kojem je tih 30000 na svoj tekuci racun
Tako i meni rekli.Oldtajmeru šta si se dao u nauku ko paorpaor,troši novac i uživaj,meni rekla da ne palćam ništa ni ZDR ni PiO dok ne prođe zvanično vanredno stanje.
Upravo tako.Ja koliko sam razumeo imas pravo za treba samo da prebacis novac virmanom sa covid racuna na kojem je tih 30000 na svoj tekuci racun
Samo cuti i nista vise,ako te uoce,zvace te da udjes u pdv,a masa ljudi prekoraci i oni ne obrate paznjuOve godine sam prekoracio 8 mil.A inace nemam toliki promet po racunu i ne planiram da budem u pdv.Sta sada ciniti.Koja je procedura.