Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bar će biti društvo dobro
A možda i tužim državu ,ja kada sam evidentiran važio je jedan zakon sada je drugi, molim lepo neka me izbrišu ali bez posledica za period do novog zakona.
malo ce da nas se uzele kuci zena i deca
i ja se pridruzujem toj tuzbi, lakse ce mo zajedno...
nista mi se ne svidja sva ova nova pravila sto nam serviraju, samo za njih, a mi kao majmuni, trci tamo trci onamo, skupljaj novu dokumentaciju, placaj takse, i na kraju opet nas zajebu...
Nova granica obaveze evidencije u sistem PDV je 8.000.000,00RSD,ko nema u prethodnih 12 meseci prihod od prodaje svojih proizvoda veći od od iznosa (gledajući unazad od datuma kojeg je obavljena evidencija u PDV,npr. ja sam se evidentirao 1.4.,znači gledaću od 1.4.2013. prethodnih 365dana,tj 12 meseci),biće isključen po službenoj dužnosti i vraća neiskorišćeni deo PDVa,pazite šta radite
Ne znam ko je krivo informisan ali danas mi knjigovođa kaže da je dobila informaciju za poljoprivrednike i da ta granica obavezne evidencije nije 8 miliona (tj jeste al ne za poljo.proizv)Nova granica obaveze evidencije u sistem PDV je 8.000.000,00RSD,pazite šta radite