draganNb
Član
znam da ti je kasnila uplata,legao mi je danas povracaj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Drugari planiram da kupim novu prskalicu za kes,pa me interesuje imam li ja pravo na povracaj na pdv?nacuo sam nesto,al sam potpuni lajk za te stvari.
Dule hvala ti.Mislim da sam nasao ko ce da uzme za mene pobratim moj valjda ne moze da me odbije,a posle koliko drzava uplati taj povracaj,i to je 18 posto jer da?Ako nisi u sistemu PDV-a - nemas, zato nadji nekog ko jeste, pa se dogovorite da uzmes masinu na njegovo ime, njemu bi trebalo da ide u korist, da pravi sebi na gazdinstvu troskove.
4 miliona + PDV onda si u obavezi i imaš 5 dana.2 mil+PDV ako želiš ali samo u periodu od 1.1-15.1 tekuće godine.
S tim obrati pažnju na još nešto a to sam saznao slučajno jer je moj komšija ušao pre neki dan.
To preko 4 miliona se računa ako si imao promet u zadnjih 365 dane a ne u kalendarskoj godini.
On je ove imao oko 2 miliona i uputio sam ga u poresku u VŠ da se raspita(hteo je da proda kukuruza kako bi ostvario uslov) .Tamo su mu tražili izvod za zadnjih 365 dana i utvrdili da je imao preko 6 mili. Odmah su ga ubacili.