Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nerazumem najbolje,ali 2300000 u kešu i ti u sistemu PDV,pa ja i račun od 500din plaćam preko računa
za 2 300 000 sam trazio povracaj to je kes za kupovinu traktora, a usao sam sa 4 000 000 kao i svi ostali, ali nije preko racuna 4 000 000, nego sam uzeo od firme fakturu da sam im predao robe u vrednosti 4 m, i tako sam prikazao u poresku da sam napravio promet od 4m...hteo sam da kazem da se i tako moze uci u pdv kada ti je to hitno, a nisi radio preko racuna i da nebi cekao zakonski rok za prijavu...
dali se sad razumemo?
kad ocesštaje komšo ako te nešto zanima dođi na kafu i predavanje a ako hoćeš otićemo u BL pa češ sve čuti
izaberi dan oa mi javikad oces
danas sam bij kod cete malo se informiso
Ne ulaze.samoUlaze li u tu sumu recimo subvencije,refakcije za gorivo i kredit za repromaterijal koji leže na isti taj račun?
Ulaze li u tu sumu recimo subvencije,refakcije za gorivo i kredit za repromaterijal koji leže na isti taj račun?