Ko je proizvođač i kolika je bila cena?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
http://www.paxel.rs/wp-content/uploads/2011/06/bonsilage-mais.pdf
To je za konzerviranje siliranog kukuruza!!!
Nemoj ni slučajno da probate da naprskate kukuruz i ostavite tako.
Da je neko izmislio takvu vrstu konzerviranja kukuruza u zrnu to bi bilo revolucionarno otkriće i milioni sušara u svetu bi otišlo u penziju a uštedela bi se ogromna količina energije.
ta stvar postoji preko 20 godina i zvao se luposil zrno 25 %vlage se naprska i nema kvarenja to je za stocnu upotrebu .i ima mnogo prednosti kao napr bolja svarljivost itdBobocan,nije poenta da li neko veruje ili ne. Ja lično nisam niti čuo niti video tako nešto a veruj da bi voleo da imam tako nešto jel mi treba da ne bi istu muku mučio svake godine.
Raspitaj se još jednom ali detaljno pa nam prenesi zaključke![]()
neznam niti tko je proizvođač niti cijenu,ali znam da smo ga kupili novog i dovežen je iz italijeKo je proizvođač i kolika je bila cena?
Pozdrav Branko. Moj otac kupuje sušaru i interesira za ovakvu kakva je tvoja.Molim te reci mi koliko te koštala, kolko stane u nju i koliko te dođe financijski jedno sušenje. Hvala
Da li neko ima postavljene silose?
Da li su kupljeni gotovi, ili sopstvene konstrukcije i izrade.
U Kovačici i Padini ljudi oblože koševe sa nekom folijom i unutra sipaju rinfuz kukuruz.
Naravno, za takav način skladištenja zrno ne sme imati više od 17% vlage, tako da seju kukuruz do FAO 400.
Takođe, da li neko ima neku vrstu sušare za žitarice?![]()