pocerina
Član
Mozda je mislio da ugradi remenicu na motor i remenicu oko lule, i da poveze kaisom, i na prekidac menja smer zaokretanja lule...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kolko seces godisnje silaze 15-20ha? ili vise? Cim sad radis?imam najaci od 94 ks,planiram da kupim samohodni pa ako na nadjem da uznem nesto ovako da preguram godinu .
druze ovaj moze samo na kilo u staro gvozđe, taj ga kupio pa se pokajao nije gledao ni sta kupuje samo da je jeftino , uopste nije ni radio na nasem terenu niti sam ga ja video .
ja sam 5 km od draguse i koliko znam oni rade silazu sa dvorednim vucenim neznam koja je marka vucu je sa belorusa 82 ks., ako mislimo na istog .Zemljak jel ti mislis na onu laverdu iz draguse(ne radi sajt polovni automobili),Ako je ta tu su nkupili njih 4 ortacki,a nisu je kupili da se slikaju s njom . Ona nije stajala u sezoni,jer svi cetvoro rade mnogo silaze...
A ovaj vuceni mengele bi trebalo da moze da radi u kombinaciji sa traktorom iznad 100ks. Mi imamo potingera MEX OK profi K sa dva badaptera i radimo sa MF 3080,i za sada smo zadovoljni(ima slike potingera u ovoj temi ili u temi silaza)
Odakle si ti tacno?