gagi
Član
bice sutra danas sam ofarbao dva posto su bili zardjani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel bi neko mogao da mi kaye kakvi su PZ MH80 silo kombajn.. inace ja prvi pt cujem ya ovu marku
http://www.njuskalo.hr/sjetva-zetva-berba/silokombajn-mengele-oglas-2856374 da li neko ima ovakav silokombajn da mi kaže kako se pokazao i koji je to tip
zdravo druze,vidim imas istog rusa kao ja i reci mi kojom brzinom ides kada siliras sa ovim silo kombajnom?
---------- Poruka napisana u 20:01 ---------- Prethodna poruka je at 19:59 ----------
potinger se dosta tesko vuce pogotovo mex 3 a i 2 je teska za traktor ali radi izuzetno sitno ako je podesen kako treba dok sip se lakse vuce ali radi dostaaaaaa krupno a ti sad vidi sta ti odgovara
Predpostavljao sam da tu ide ulje ali kao što vidiš predhodni vlasnik je tu nagurao mast,ni švabe nisu više kao što su nekad bile.Na kom poklopcu se nalazi ta tablica? ja je nemogu naći.A tebi ako nije teško ja bih te zamolio da mi pošalješ to uputstvo sa katalogom delova.Ulje je u tom reduktoru, imaš tablicu sa svim pozicijama mazalica, mesta gde se sipa ulje sa periodima kada se to radi na poklopcu sa desne strane kombajna. A ako hoćeš, mogu ti poslati uputstvo sa katalogom delova.