pocerina
Član
Trazio je samohodni za ovu godinu, ali nije uspeo da nadje nesto sto mu odgovara, tako da ce za sledecu uzeti sigurno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
znas od ceg smo mi od ove godine pravili,od prstiju pik apa i oko 10-15 komada sam polomio za 9 dana,ali malo je tanja i onda maltene rukom je izvadim polomljenu i stavim drugu.
stavio sam jednu od 5.8 mm tj natuko je cekicem i isla je dva dana ali jedva smo ej izvadili kad je pukla moro sam kuci doci da se moze s necim izbiljnijim tuci i da ima oslonac,tako da sad kad stavim sama ispada stavi se poklopac i on je drzi,lako se zamene i super sve.
e sad nisma probao iz dva dela da napravim mozda bi duze trajalo ovako ako ima lufta a iz jednog je na 3 dela je prepolovi,a onako bi krajevi kacili al opusteno,nije nista tesko,mora se nekad i stat malo
kako mengele ide ako ima trave jel ga gusi
mi smo probali probusiti na 6 mm i na kraju uspjeli ali smo tom prilikom unistili 6 vidija svrdla i nebrojenu kolicinu obicnih (bijelih i zutih) jer je i jedna i druga osovina tvrda ko sam vrag , sada je unutra zubac od trakastog sakupljaca sijena i on drzi bez problema.
Pozdrav svim forumašima. Interesuje mi da li je neko od vas se susretao sa silokombajnom Zmaj 310 91g.p , kakav je inače za rad, koju jačinu traktora zahtijeva? Posto sam potpuni laik u ovim stvarima volio bih da me malo uputite u vezi s ovim silokombajnom jer dobivam ga praktično kao poklon.
Imam ja takav silokombajn,za njega ti treba minimum 60ks a 80ks bi bilo idealno.jako je tezak i ne pokusavaj sa manjim traktorom da ga podizes