RatkoPa
Član
hazzee;394423 Znaci nema sanse da mi neko ga doveze sa 539 od covjeka?? Kako siječe je napisao(la):Nepokusavaj ,blokira hidraulika sigurno(probo sam), sece lepo a brzina zavisi od mase.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
hazzee;394423 Znaci nema sanse da mi neko ga doveze sa 539 od covjeka?? Kako siječe je napisao(la):Nepokusavaj ,blokira hidraulika sigurno(probo sam), sece lepo a brzina zavisi od mase.
menjao bi ga za bilo kakvu stokuda li ovo valja cemu?
---------- Poruka napisana u 15:49 ---------- Prethodna poruka je at 15:48 ----------
ima i dodatak za kukuruz
ma nozevi su recimo ko novi samo naotreni a k ze mi gazda u njemackoj kupio kombaj i umro i udovica mu prodala al ima jednu manu otkinuto mu je 1/3 brusa al ga ima 1 cm a gdje se imaju ove gume kupitKako mislis da proveri da li ima farbe na nozevima?
ja imam mb 200 i nozevi su usijani ko daska od pluga citavi,mozda su novi nozevi pa zato imaju farbe na sebi.