igordulic
Član
hmm,e pa onda ne znam, onda da se nadje neko kod nas,neki rodjak ili slicno posaljes mu postom pa kad napravi isto tako ti vrati :/ druge nema ili da se kupi original ali je to preskupo msl.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ma ovaj sto mi je govorio u njeg je uvijek sve najbolje ma svi mi govore mengele a gledo sam u radu 280 -ku melje do ja.. gazda jos ga ne cuva a zanje ko lud u brasno sve nacero a men je cudno kud ulazi kukuruz u pz kad onako mali razmak izmedju bubnjevaDobar je PZ silokombajn, mada ja licno mislim da je Mengele bolji... Silirali su mi sa oba, i nekako mi deluju da je traktoru lakse sa Mengele.
druze ja sam radio sa takvim konbajnom izuzetno krupno sece biljku, i prilicno je tezak za rad.da li ovo valja cemu?
---------- Poruka napisana u 15:49 ---------- Prethodna poruka je at 15:48 ----------
ima i dodatak za kukuruz
oko 1000€ baren ja naso za sebe al nisam jos iso da ga kupim al sam gledoza koliko se moze naci mengele 280 ili 290
druze ja sam radio sa takvim konbajnom izuzetno krupno sece biljku, i prilicno je tezak za rad.