Kazner
Član
ja ne znam ni kako bi trebo da izgleda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
vazicukaneca je napisao(la):Čika Draganeee, nadješ i meni jedan??
ljudi sve sto treba javite se meni ako nesto ima u srbiji ja to za pola sata iskopam ne pitajte me kako ali iskopamKazner je napisao(la):galignani je jaka marka pa tako ne sumnjam da za njih manjka djelova,ima negdje a mozda nisu ni skupi,
za mene je mengele najbolji!melje sitno a radi u svim uslovima i po rosi i u travi!pocerina je napisao(la):Ja imam u planu ove godine da uzmem silokombajn. Prvo sam mislio PZ ili Mengele da uzmem, ali kako sad cujem ovaj Galignani je lak za vucu a i nije uopste skup, pa cu ozbiljnije razmisliti onjemu. Ne znam samo kako je za delove i kako se ponasa kada je rosa i kada ima korova?
Znaci Levak ako uzmem Galignanija da znam da tebi mogu da se obratim za delovelevak je napisao(la):ljudi sve sto treba javite se meni ako nesto ima u srbiji ja to za pola sata iskopam ne pitajte me kako ali iskopamKazner je napisao(la):galignani je jaka marka pa tako ne sumnjam da za njih manjka djelova,ima negdje a mozda nisu ni skupi,
Ja sam bio pre par godina vlasnik jednog CLAAS JAGUAR 40,on je imaobokib je napisao(la):pozdrav ! imam jednu dilemu ( zamisao ) posto imam silokombaj potinger mex II ( to je onaj sa duplim uvlacnim lancima ), hteo bi da probam da ga doradim da moze da podize pograbljenu detelinu iz otkosa. zanima me da li je neko probao tako nesto, a mozda neko vec i poseduje takvu masinu ?
ma nemam ja nego sam video kod jednog coveka sto dovlaci krseve iz nemacke, ali nezmam da li ja za taj model i to je bilo jesenasbokib je napisao(la):jesi sam pravio ili postoji fabricki, jel mozes nesto odredjenije neka slika ili da li ti je taj prikljucak na prodaju?
mislim da imaš u vait novi sadzna li neke gde ima da se kupie noževi za potingera 1 kaišara
mogu i polovni,ako neko ima neka se javi...