jbrtka
Član
Da li neko ima,ili je mozda radio sa dvorednim silaznim kombajnom POBEDA?Interesuje me da li ga moze vuci belorus 820,i da li neko nema slucajno neki katalog ili uputstvo za rukovanje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nemoj ni da pokusavas !!! Propisana potrebna snaga po redu je 80 konja,pa ti izracunaj! Pa nije rus svemoguc.jbrtka je napisao(la):Da li neko ima,ili je mozda radio sa dvorednim silaznim kombajnom POBEDA?Interesuje me da li ga moze vuci belorus 820,i da li neko nema slucajno neki katalog ili uputstvo za rukovanje?
pocerina je napisao(la):Jel neko postavljao na silo kombajn uredjaj za direktno ubacivanje inakulanata u silazu? Ja sam cuo da postavljaju ali nisam nikada video.
otarasio si se bede koji rob uze ovo mozda ga znam to je moj reon hahahacukaneca je napisao(la):
bas tako praviBATONI je napisao(la):E sad kupi MEX OK i da te bog vidi cudo od silaznog kombajna
Koliko kod nas??levak je napisao(la):bas tako praviBATONI je napisao(la):E sad kupi MEX OK i da te bog vidi cudo od silaznog kombajna
je'l to MEX 2 ili je neki posebni model?BATONI je napisao(la):E sad kupi MEX OK i da te bog vidi cudo od silaznog kombajna