igordulic
Član
ako nije tajna koliko kosta taj silazni?
Nema ni sajlu za lulu nego je mehanicki pogon.
Nema ni sajlu za lulu nego je mehanicki pogon.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma, to sam ja kupio za te pare jel cijeli taj silokombajn je zapeko svaki ležaj treba promjenitigordulic je napisao(la):kod vas to tako jeftino ide??
kod nas je oko 700-1000e sipov polovan stari.
ja ga nebi kupovao jer ako još ide jedan reduktor u kojem je jedan zupčanik a on je samo 1000e pa ti sad vidiratarhr je napisao(la):Ma, to sam ja kupio za te pare jel cijeli taj silokombajn je zapeko svaki ležaj treba promjenitigordulic je napisao(la):kod vas to tako jeftino ide??
Imam, jos jedan silokombajn kojem nešta fali pa bi od 2 sastavio jedan ali taj drgu je kemper također krš kao ovaj još je lošiji samo ako bi mi netko mogo taj reduktor uslikat ?todor je napisao(la):ja ga nebi kupovao jer ako još ide jedan reduktor u kojem je jedan zupčanik a on je samo 1000e pa ti sad vidiratarhr je napisao(la):Ma, to sam ja kupio za te pare jel cijeli taj silokombajn je zapeko svaki ležaj treba promjenitigordulic je napisao(la):kod vas to tako jeftino ide??
Rađe se mani togaKazner je napisao(la):kolko konja je potrebno za ovaj mex II jer sam u planu nabavljat takav
kakve su razlike odnosno prednosti ovih MEX 2 K ili Shurli xa86 je napisao(la):Rađe se mani togaKazner je napisao(la):kolko konja je potrebno za ovaj mex II jer sam u planu nabavljat takav
Uzmi neki MEX 2 K ili S..
Kazner je napisao(la):kakve su razlike odnosno prednosti ovih MEX 2 K ili Shurli xa86 je napisao(la):Rađe se mani togaKazner je napisao(la):kolko konja je potrebno za ovaj mex II jer sam u planu nabavljat takav
Uzmi neki MEX 2 K ili S..